Mobirise Website Builder

Roti pentru curele trapezoidale (fulii)

Sunt semifabricate din otel , cu prindere cu bucsa conica sau cu alezaj initial .Numarul de caneluri este intre 1 si 8.  Se afbrica pentru tipurile de curele SPZ, SPA, SPB, SPC.

Roti pentru curele sincrone

Sunt semifabricate din otel , cu prindere cu bucsa conica sau cu alezaj initial. Pasul dintilor poate fi metric sau in toli. Latimile sunt corelate cu latimile standard ale curelelor sincrone.

Roti pentru curele poly-V

Sunt destinate curelelor poly-V (cu caneluri longitudinale)

Bare pentru curele sincrone

Sunt semifabricate din otel sau aluminiu , destinate curelelor sincrone. Pasul dintilor poate fi metric sau in toli. Din aceste bare se pot confectiona roti pentru curele si de latimi nestandardizate.

Placi de plindere pentru curele sincrone

Se utilizeaza pentru fixarea curelelor sincrone liniare. Au latimi standardizate. Dintii fiind negativul dintilor curelelor, permit o fixare sigura.

Roti pentru lanturi

Sunt semifabricate din otel , cu prindere cu busca conica sau cu alezaj initial. Pot fi tip disc sau cu butuc asimetric. Se fabrica pentru lanturi cu role pe un rand, pe doua randuri si pe trei randuri, standard American sau European.

Bucse conice

Sunt subansamble destinate fixarii rotilor de curea sau de lant pe arbore. Interiorul este cilindric cu canal de pana, exteriorul este conic. Roata de lant sau de curea se asambleaza demontabil cu ajutorul unor suruburi .Pentru un anumit diametru exterior exista mai multe diametre interioare.